Skip to content
MERHABA 2010 PDF Yazdır E-posta
Perşembe, 21 Ocak 2010
Ayları, haftaları aşarak geldik 2010 yılına. Diğer yıllarda gösterdiğiniz başarının yeni yılda birkaç kez katlanması dileklerimizle tüm arkadaşlarımıza, üyelerimize ve fotoğraf dünyamıza barış, kardeşlik, sevgi getirmesini diliyoruz.
Yeni yılın ilk ayında neler yapacağız? Geçtiğimiz yılın hızıyla, duraksamadan devam edeceğiz, sanata ve üretmeye devam. Yeni yıla daha fazla bir umutla bakıyoruz, bu yıl bir kaç tane Avrupa Birliği Projesiyle sınırları zorlamak istiyoruz, yani tam gaz ileri gitmeyi hedefliyoruz.
Ocak ayının ilk haftasında, 98. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Kursiyerlerinin sergilerini açıp sertifikalarını vereceğiz. Kalabalık bir gruptan oluşan 98. Dönemde eğitimlerini tamamlayan arkadaşlarımız, oluşturacağımız bir atölyede beraberliklerini sürdürecekler.
İkinci haftada sizleri, iki etkinliğimizde birden buluşturacağız: ilk olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında sergisini açtığımız, AFSAD üyesi Gülnaz Çolak arkadaşımızın “Güzel Atlar Ülkesi Kapadokya” adlı gösterisini sunacağız. Diğer etkinliğimiz ise İFSAK eski başkanı ve yazar arkadaşımız Murat Yaykın'ın söyleşisinde buluşacağız. Ayrıca;“Fotoğraf İdeolojisi” adlı fotoğraf öğreti kitabını imzalayacak olan Yaykın, fotoğraf çalışmalarından bir örnek sunacak.
Üçüncü haftada ise eski üyelerimizden Mehmet İlbaysözü “Panama” adlı bir gösterisini sunacak. Uzun süredir yurt dışında çalışan ve mesleği fotoğrafçı olan İlbaysözü, gösterisi üzerine kısa bir sohbet yapacak.
Ocak ayının son haftasında ise AFAD - A. Vahap Akşen Fotoğrafın Dilleri Atölyesinin sergisini açacağız. Yaklaşık bir yıllık eğitimin ürünü olan  atölye sergisi, iki hafta süreyle açık kalacak.
Dostlar, yeni yılda her ay derneğimiz dışından bir konuk çağırıp söyleşi gerçekleştireceğiz. Derneğimizde tek çeşit ve tek tip öğretimden sıyrılma gayretindeyiz. Bu konuda değerli üyelerimizden gelecek önerilere daima açığız.
 Sevgi ve muhabbetle kalın…
 
< Önceki   Sonraki >